Casa Llotja de Mar ja disponible per a Catering

Casa Llotja de Mar ja disponible per a Catering

Un espai majestuós amb encant, confort, distinció, elegància i solemnitat.

El Saló de Contractacions és la peça arquitectònica més destacada de la Casa Llotja de Mar, ja que es conserva des del període medieval.

L’amplia varietat de salons permet acollir esdeveniments d’empresa de diversa índole, amb l’excel·lència i singularitat com a principals referents. Presentacions, esmorzars i sopars de gala, conferències, espots publicitaris, desfilades, concerts, recepcions, rodes de premsa, etc.

Un atractiu afegit de la Casa Llotja és la seva ubicació excepcional: davant del mar, a pocs metres del Port de Barcelona i del casc antic de la ciutat, amb espais i monuments d’interès: la Catedral, les Rambles o l’església de Santa Maria del Mar, entre d’altres

 

Ja pots gaudir del millor Catering per als teus esdeveniments i celebracions a l’espai.

Amb Casanovas Catering ja podràs gaudir de la teva celebració o esdeveniment amb Casa Llotja de mar. Pots triar entre la nostre varietat de Menús de Catering.

Per altre banda, si l’espai no et convenç, tenim acords amb tota mena d’espais per tota Catalunya. Pots trobar-los a la part inferior del següent enllaç: Espais Catering.

Per a més informació, visita’ns al nostre web o a les xarxes socials: (Facebook, Instagram, Blog).

T’hi esperem!